פעילות
מה בתוכנית
סיור למבוגרים
סיור זה יתקיים בשילוב תרגום לשפת הסימנים.
מה לא סופר על הירקון? ביצות ומלריה, עצים ופינות רומנטיות, השראה לשירים, זיהום וייבוש. כחלק מחודש שמירת הטבע נשמע בסיור במעלה הנחל על מאמצי השיקום, ההשבה והשימור; איך חזרו אל הירקון לבנון הירקון והנאווית הכחולה, הנופר והנימפאה. נלך אל בריכת הנופרים ונשמע כיצד התמלאה בפריחת הנופר הצהוב, ומשם נמשיך לנחל עינת שהפך מתעלת ניקוז יבשה לנחל חי המושך אליו חי וצומח מיוחדים.
הסיורים הם חלק מפרויקט ההדרכות של משרד התיירות במטרה לסייע למורי הדרך בארץ
מתי: ביום שישי 5.5 בשעה 10:00
חשוב לדעת
נגישות
הסדרי הנגישות של האתר מפורטים בלינק הבא
לקבלת מידע נוסף לגבי מסלול הסיור יש לפנות למוקד רשות הטבע והגנים בטלפון מס’ *3639 או בוואטסאפ בטלפון מס' 0549642434
על מנת לבקש התאמת נגישות (מערכת עזר אלחוטית לשמיעה, תיאור קולי של מוצגים חזותיים מרכזיים, נגישות למישוש למוצגים תלת מימדיים מרכזיים), יש לפנות למוקד רשות הטבע והגנים בטופס שבלינק הבא או בטלפון מס’ *3639 או בוואטסאפ בטלפון מס' 0549642434 וזאת עד 14 ימים לפני מועד הסיור.
בסיור זה מוצע תרגום לשפת הסימנים. על מנת להשתתף בסיור זה, יש לפנות למוקד רשות הטבע והגנים בטופס שבלינק הבא או בטלפון מס’ *3639 או בוואטסאפ בטלפון מס' 0549642434 וזאת עד 14 ימים לפני מועד הסיור.
לסיורים מודרכים מותאמים נוספים (תרגום שפת סימנים ואו שפה פשוטה) וסיורים במסלולים נגישים לחץ כאן
תאורה
משך הפעילות
כשעתייםגילאים להם מתאימה הפעילות
לכל המשפחהשימו לב!
הפעילות מותנית בתנאי מזג האוויר ציוד נדרש: מים לשתייה, נעלי הליכה, כובע.הירשמו
Searching Availability…
מחיר
מחיר הפעילות
ללא תשלום נוסף על דמי הכניסה לאתר. חינם למנויי מטמוןמחיר כניסה לאתר
כניסה למחירון האתרמה יש לנו להציע באיזור
פעילויות נוספות עבורך