תחרות צילום "ים מעל ומתחת" - שבוע אדם וים 2015
11/05/2015בתחרות הצילום "ים מעל ומתחת" המתקיימת זו השנה השלישית במסגרת "שבוע אדם וים" זכו גל ביסמוט ואוריאל סידלסקי

רשות הטבע והגנים מקיימת בשנים האחרונות, בסמוך ליום האוקיינוסים הבינלאומי, את "שבוע אדם וים" במטרה להגביר את המודעות של הציבור לחשיבות השמירה על הסביבה הימית והחופית
תחרות צילום ים מעל ומתחת
במסגרת פעילות השבוע – תומכת רשות הטבע והגנים, יחד עם נותני חסויות נוספים, זו השנה השלישית, בתחרות הצילום "ים מעל ומתחת" המנוהלת על ידי עמותת דולפין ומרכז המדעים הרצליה ונועדה לקרב את בני הנוער לים בתחומים שונים – טכנולוגיה, מדעי הים, קולנוע, שייט וצילום ומאפשרת להם ביטוי אומנותי וחופשי בנושאים אלה.
תחרות הצילום המיועדת לבני נוער בגילאים 15 – 18 תורמת רבות לקרוב הנוער אל הים ואל הערכים הימיים שכולנו היינו רוצים להנחיל להם ערכים של שמירת טבע מתוך אהבה והבנה שזה כל מה שיש לנו ועל הים שלנו אנחנו חייבים לשמור. במסגרת התחרות מבטאים המשתתפים את מבט הייחודי על הים מעל ומתחת למים. רשות הטבע והגנים , פותחת בפני הצלמים את שערי הגנים הלאומים ושמורות הטבע ואף שמחה להעניק לזוכים בתחרות פרסים מטעמה.
שמות הזוכים בתחרות
השנה , הזוכים הם גל ביסמוט , תלמיד כיתה י"א בבית הספר מבואות עירון – פרדס חנה כרכור שזכה במקום הראשון בקטגוריית מעל המים ובקטגוריית חביב הקהל הזוכה אוריאל סידלסקי , תלמיד כיתה י"ב בבית הספר מבואות ים – מכמורת.
אולי יעניין אותך גם
קטגוריות